Suporterii UTA-ei din nou la înălțime! Strâng bani pentru a plăti amenda dată de FRF

Suporterii UTA-ei din nou la înălțime! Strâng bani pentru a plăti amenda dată de FRF

Asociația „Suporter Club UTA” face apel către întreaga suflare utistă pentru a strânge banii pentru a plăti amenda primită de club în urma meciului cu Rapid.

În urma meciului dintre UTA Arad și FC RAPID, clubul UTA Arad a fost amendat de către Comisia de Disciplină FRF cu suma de 15.000 de lei pentru spectacolul pirotehnic oferit de galeria arădeană în timpul afișării scenografiei, după ce în trecut clubul a mai fost amendat cu 5000 de lei în urma meciului cu FC FCSB, din aceleași motive.

Într-un comunicat pe pagina de facebook, „Suporter Club UTA” îndeamnă toții susținătorii echipei arădene, atât din țară cât și din străinătate să pună mână de la mână pentru a strânge suma necesară pentru a achita amenda.

Tot în comunicat este menționat faptul că nimeni din conducerea clubului UTA Arad nu ar fi solicitat ajutorul acestora, inițiativa plecând de la suporteri, aceștia motivând că suflarea utistă este ca o familie unită care v-a face orice pentru a fi mereu alături de clubul iubit, atât la bine dar mai ales la greu.

Donațiile se vor putea face atât în urnele speciale care vor fi prezente pe stadion, în punctul de vânzare al biletelor și în punctele de ridicare a brățărilor care permit accesul pe stadion cât și în contul bancar al asociației afișat în comunicatul oficial de mai jos.

Următorul meci al UTA-ei v-a fi în compania campioanei de anul trecut, CFR Cluj, partidă care v-a avea loc duminică de la ora 21, pe Arena Francisc von Neuman.

  1. […] post Suporterii UTA-ei din nou la înălțime! Strâng bani pentru a plăti amenda din partea FRF appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.