Suporterii UTA-ei vor avea acces gratuit la partida cu Dinamo de la București

Suporterii UTA-ei vor avea acces gratuit la partida cu Dinamo de la București

Suporterii UTA-ei care doresc să însoțească echipa vineri, la București, unde arena „Arcul de Triumf” va găzdui partida dintre Dinamo și „Bătrâna Doamnă”, trebuie să știe că vor avea acces gratuit la meci, grație unui gest al Suporter Club UTA.

Astfel, asociația suporterilor arădeni a anunțat că a achiționat și va pune la dispoziția doritorilor care vor face deplasarea, gratuit, toate biletele destinate oaspeților.

„Pentru că știm că nu este ușor să faci o deplasare lungă pentru a-ți susține favoriții și pentru că știm câte sacrificii face fiecare suporter sau fiecare familie pentru a cânta pentru UTA pe toate stadioanele țării, Suporter Club UTA a decis să vină în sprijinul celor care vineri vor însoți echipa pentru meciul cu Dinamo.

Astfel, reprezentanții Suporter Club UTA și Ultras Arad II au luat legătura cu reprezentanții clubului Dinamo în vederea achiziționării tichetelor de acces pe stadion la acest meci.

În consecință, Suporter Club UTA va achiziționa și va acorda gratuit biletele de acces pe stadion pentru fiecare suporter al „Bătrânei Doamne” care face deplasarea de la Arad pentru a-și arăta atașamentul față de favoriți. Tichetele vor fi date suporterilor de către reprezentanții Suporter Club UTA și Ultras Arad la intrarea în peluza destinată suporterilor echipei oaspete de la Arena Arcul de Triumf”.

Pentru noi doar UTA contează!” – a anunțat Suporter Club UTA.

De remarcat, că anunțul ar putea veni și în întâmpinarea numeroșilor arădeni care locuiesc în Capitală și care ar putea intra în posesia biletelor la intrarea în peluza destinată oaspeților.

  1. […] Citeste articol integral Sursa & Foto Credit- “newsar.ro” […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.