Surpriza Aradului la PNL! CINE e PE LOC ELIGIBIL pe lista de candidați la Camera Deputaților

Surpriza Aradului la PNL! CINE e PE LOC ELIGIBIL pe lista de candidați la Camera Deputaților

Surpriză pe lista PNL pentru Camera Deputaților, în ceea ce-i privește pe candidații arădeni. Informațiile care circulau de ceva vreme, legate de o candidatură ce unora le-ar putea părea surprinzătoare, s-au confirmat: Răzvan Prișcă se află pe loc eligibil pe lista PNL Prahova pentru alegerile parlamentare.

Arădeanul, care ocupă locul al doilea pe listă, a declarat: „Am primit cu bucurie invitaţia prietenilor şi colegilor din Partidul Naţional Liberal de a mă alătura echipei de candidaţi cu care partidul va veni în 11 decembrie în fața romanilor. Cred că e nevoie de tineri, aşa cum e nevoie şi de oameni experimentaţi dar mai mare nevoie e de oameni curaţi, liberi, legitimaţi profesional şi social, pentru a pune mâna de la mână, să ducem lucrurile într-o direcţie mai bună pentru România”.

razvan-prisca

Răzvan Prișcă este avocat și consultant politic, licențiat și doctorand în Drept și Finanțe Bănci. Acesta a ales să facă politică la București, unde a fost consilier al președintelui Camerei Deputaților și consilier al ministrului Muncii. S-a remarcat în ultimii ani și ca analist politic în emisiuni TV și la radio.

  1. in sfarsit ceva bun si in politica

    Raspunde
  2. A scăpat de din lupa lui gogu

    Raspunde
  3. Va dați seama ce bucurie pe cei din Prahova. Purtătorul de țucal a lui Anastase Roberta ulterior țucălarul mai multor pdliști iar actualmente a lui ciolos, a fost impus pe liste la Prahova. Un sâsâit semidoct tipul clasic de parvenit care fără stăpâni politici ar descărca apă in fără.

    Raspunde
    • confirm. daca apeleaza cineva la bunul-simt isi da seama ca este o pozitie negocata la Bucale, ca nu si-l doresc liberalii din Prahova – care probabil nici nu au fost intrebati. Rectific, sigur nu au fost intrebati ca daca ar fi fost nu l-ar fi ales pe asta ca nu avea de unde sa stie de existenta ilustrului anonim. PNL, un partid corupt. Listele o mizerie din cel mai negre. Noi, niste handicapati. Ei, smecheri de smecheri. Ca sa nu fiu acuzat de rea-credinta tin sa spun ca e la fel ca la PSD, UDMR, ALDE, USR si ce-o mai exista prin cloaca politica romaneasca.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.