SURSE/ PNL Arad, DESTRUCTURAT din interior! Mai multe organizaţii sunt PE PICIOR DE PLECARE

SURSE/ PNL Arad, DESTRUCTURAT din interior! Mai multe organizaţii sunt PE PICIOR DE PLECARE

Mai multe organizaţii ale PNL din municipiul Arad sunt pe picior de plecare la ALDE, susţin surse din cadrul acestora. Este vorba de cel puţin trei organizaţii, pregătite să părăsească PNL.

Potrivit informaţiilor noastre, cei dispuşi să plece din partid sunt nemulţumiţi de modul dicreţionar în care este condus PNL Arad de preşedintele Gheorghe Falcă.

„Ne-am săturat să fim desconsideraţi şi am decis să plecăm în grup, toată organizaţia. Dacă nu suntem respectaţi înseamnă că nu mai avem ce să căutăm în acest partid”, a declarat un preşedinte de organizaţie pentru www.newsar.ro.

Dezertarea organizaţiilor liberale vine într-un moment critic pentru Gheorghe Falcă, cu puţin timp înaintea alegerilor locale şi în condiţiile unei opoziţii tot mai puternice la adresa acestuia din partea celorlalte partide şi a societăţii civile.

  1. PNL=PDL liberalii adevarati sunt la ALDE. Jos TAXE SI IMPOZITE!!!!!!!

    Raspunde
  2. nu sunt numai trei organizatii sunt mai multe. si cei care nu vor pleca vor face noncombat la vot. Falca va pierde alegerile

    Raspunde
  3. O sa ramana in partid FALCA,CHIRILOV si neamurile lu Geanina Pistru…

    Raspunde
  4. CETATEAN DIN MONEASA 18 aprilie, 2016, 8:36 am

    Sint de acord DOAMNE AJUTA sa ramina numai ei ca sint foarte rai . LA MONEASA PISTRU INAINTEA ALEGERILOR VINE SI INSCENEAZA SCANDALURI SI INVRAJBESTE COMUNA. OARE DE UNDE ATITA PUTERE,? si pina cind ?RUSINE!………

    Raspunde
  5. o sa ramana numai mediocrii si incompetentii slugoii lui Falca. oamenii de bun simt pleaca sau nu mai merg la vot pentru partid. adio Falca!

    Raspunde
  6. De departe cea mai buna optiune pentru aradeni este ALDE , unicul partid liberal din Arad !

    Raspunde
    • asta e parerea ta….. bineinteles nu are nimic in comun cu realitatea. ABIA ASTEPT SA ISI RETRAGA CIUPE CANDIDATURA, BINEINTELES LA SCHIMB SA PRIMEASCA UN LOC DE PARLAMENTAR…..NU VOTAM TRASEISTI POLITICI!

      Raspunde
  7. Dar de Chirilov ce parere aveti ??? Azi impreuna cu o inspectoare scolara vine la Zarand si organizeaza meci de fotbal …a cerut de la profesori cate 20 de lei pt organizare …

    Raspunde
  8. vasile, bai vasile, iar ai tras pe nas!

    Raspunde
  9. CiupeLingaul primar??? Vai de mama noastra>>>>

    Raspunde
  10. La Moneasa vine prefectu si Mihuta sa faca vrajba amenintand popii de la schit sa aibe grija cu cine voteaza.Sa nu cumva sa fie contra primaresului

    Raspunde
  11. CETATEAN DIN MONEASA 18 aprilie, 2016, 6:53 pm

    iar mintititi si implicati MANASTIREA ? RUSINE SA VA FIE IN POSTUL PASTELUI( ATEILOR, OAMENI CARE VA CONDUC BANI,nu va e rusine ca ati vrut sal duceti pe calugar sa declare la ziar minciunile voastre cu amenintari ,dar a fost mai destept ca voi si nu vo ascultat ca e frica de dumnezeu sa minta contra PRIMARULUI HERBEI ,A D-LUI PREFECT si D-LUI MIHUTA RUSINE SA VA FIE PENELISTILOR cu gasca lu condea inpreuna ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU PRECUM SPUNETI ADEVARUL SI VRETI BINELE COMUNEI MONEASA! AMIN!

    Raspunde
  12. PNL[PDL] Jos PDL-ul!

    Raspunde
  13. cristina este o nulitate si in viata si in politica.se lasa condus de nulitati precum cionca,pistru sa scheau!vai de vechii liberali !

    Raspunde
  14. cetatean din com, MONEASA 19 aprilie, 2016, 8:50 pm

    stimati cetateni ai acestei TARI nu mai lasati sa ne conduca clanu basist cu aliatii lor ;PNL si asocitii lor ca ajungem de ne rugam moartea, si vreau sa va dau un ex. la MONEASA JUD. ARAD, aici deputatu PISTRU vrea sa puna stapinire pe noi ,dar nu are nici o sansa nu ne lasam sa mearga el acolo sa munceasca la camera DEPUTtilor DE UNDE II PLATIT nu sa umble din comuna in comuna sa invrajbeasca oamenii (ca stiti cum e ori ce nas isi are nasu) . LA MONEASA SE INPART PLIANTE! de la PNL si ce sa vezi sint cei trei muschetari ;FALCA, PISTRU SI CONTABILA DE LA primatia MONEASA care viseaza sa fie PRIMARITA ,dar oare de ce? pentu ca a stat 22 ani cu fostu primar CONDEA si nu au facut nimic in folosu COMUNEI,din contra am ramas fara PIRTIA DE SKI si COMUNA AU DUSO IN PARAGINA .ACUM CA AU VAZUT CA PRIMARUL HERBEI NUTU IN NUMAI 4 ANI A PUSO PE PICIOARE O VREAU IAR CA DOAR SINT PROIECTE si sar mai unge ,ca doar stiu ei de pe vremea lor cu STRABAGUL dar dragilor PNL VEDETI CA ACUMA SE OCUPA DNA uitati de binele care la-ti dus ca nu se mai intoarce ,si va mai spun ca neam trzit si noi localniciii (PROSTIMEA) asa cum am fost considerati de PDL ,PNL ,da la voi ne referim care a-ti condus MONEASA la ruina RUSINE SA VA FIE si sa va dea domnul dupa ce meritati!

    Raspunde
  15. cetatean din com, MONEASA 20 aprilie, 2016, 12:13 am

    mai tu candidata BASISTA ,PENELISTA care ai luat salariu de la PRIMARIA MONEASA TIMP DE APROXIMATIV 26 27 ANI de cind tia cedat soacrata locu crezi ca avem de toate ? tu dupa cita minte ai asai ne lipseste un patinuar artificial VAI DE GINDIREA TA mai bine dute si te ocupa de cuRcile tale ca de alea nu stie ANAFUL. BINENTELES PINA AFLA ca doar si noi analfabeti stim sa scriem cu ce te ocupi OARE TU ESTI CORECTA? dete iei de altii MAIVEDEM DOAMNE DESCOPERA ADEVARUL ACUM INN POSTU PSTELUI \\\\\\\\\\\\\\\\1 DOAMNE AJUTA!

    Raspunde
  16. rahat cu apa rece !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.