SURSE/ Vasile Blaga i-a propus lui Gheorghe Falcă să facă parte din viitorul guvern

SURSE/ Vasile Blaga i-a propus lui Gheorghe Falcă să facă parte din viitorul guvern

Prezent la Arad la petrecerea de rămas bun (foto) pe care fostul senator de Arad Mihai Răzvan Ungureanu a dat-o pentru susţinătorii săi, co-preşedintele PNL Vasile Blaga (ex. PDL) i-a transmis lui Gheorghe Falcă un mesaj cât se poate de clar că dacă vrea să facă politică la vârf va trebui să facă pasul spre Bucureşti.

Afirmaţia lui Vasile Blaga a fost făcut într-un cadru informal, propunerea co-preşedintelui PNL pentru Gheorghe Falcă fiind aceea de a face parte din viitorul guvern liberal. Nu înainte, însă, de a câştiga un nou mandat de primar, în 2016. Ulterior alegerilor locale de anul viitor, Gheorghe Falcă va candida şi la alegerile parlamentare din toamnă, cel mai probabil din poziţia de primul pe listă la Camera Deputaţilor, urmând ca, după câştigarea mandatului parlamentar, să renunţe la funcţia de primar şi să facă pasul spre un portofoliu ministerial.

La momentul resepctiv, acest lucru va pune Aradul în situaţia de a organiza alegeri anticipate pentru funcţia de primar.

  1. In guvernul de aici? sau de la Jilava…

    Raspunde
  2. o adunatura penibila de aplaudaci de partid. daca nu mai e partidul mor toti de foame ca partidul le-a dat o paine la toti. rusine PNL ca te-ai murdarit cu jigodiile pedeliste

    Raspunde
  3. Merita sa faca parte din noul guvern pt. ca….Nu este corupt??? Este un familist convins??? Este si ortodox si neoprotestant (penticostal) in acelas timp!!!! Si-a facut vila de lux si averea din salar de bugetar(Primar)???? Stie sa fuga de justitie (Vezi afacerea Fabrica de zahar)(Universul Verde??? Sc. PANIPROD .COM. SRL.,str METIANU,Lac Padurice,etc..Firma de familie face toate proiectele pt. primarie ,studii de fezabilitate,pt. care se incaseaza bani dar nu se mai fac lucrarile respective niciodata….Muta locatari din cladiri vechi (zona centrala Revolutiei colt cu Andrei Muresan)in locuinte sociale construite de primarie ,dupa care intra in posesia lor prin diverse cai ,el si gasca imobiliara…..Toate aceste lucruri il recomanda pt a face parte din viitorul guvern PNLadica PDL!!!Mult succes gastii condusa de Falca!! DNA-ul cred ca are interdictie la ARAD…..Rusineeeeee!!!

    Raspunde
  4. sef de camera la jilava , si eventual capitan la echipa de fotbal sponsorizata de becali fc jilava .

    Raspunde
  5. Muuuu…..eeeeeee cu lamåie…!!!!

    Raspunde
  6. Țucâlarul șef urzică intelect zero de meserie scimbător de jetoane, mort de foame fără partid, efemer pe o funcție la Dezna unde s-a făcut de căcat.

    Raspunde
  7. Doar asa sant sanse ca si Aradul sa primeasca fonduri si sa se continue dezvoltarea orasului ca psd-ul a aratat ca nu are oameni pe care Bucurestiul sa-i bage in seama.Asa se vor continua si investitiile abandonate si altele noi.

    Raspunde
  8. EI, a tras buldogul niste tuica de calitate , asa ca are scuze , dar ce nu spune omul la betie !

    Raspunde
  9. Incredibil ! cat de mult ii infierau Neluta Cristian si in special Cacalimente Naspail pe Falcao si pe Blagao ,iar acum sant supusii acestora precum un pechinez in fata unui doberman , sper din toata inima ca asemenea accidente politice grave sa nu mai acceada vreodata in Parlamentul Romaniei ……grija mare dragi aradeni.

    Raspunde
    • Nu te mira Florine, am fost la sedinte unde cei amintiti de tine spuneau de falca si compania ca sunt un cancer, niste gunoaie, etc. iar acum dupa cum vezi sunt frati de cruce

      Raspunde
  10. Blaga pastoreste turma. Ciona se linge pe buze ca vor urma zile marete, Urzica se roaga sa fie cum spune pastorul, Nelutu plictisit nu intelege nimic, iar FalcONE trufas viseaza la cum ii va lua locul lui Blaga. Asta este o poza cu o familie fericita!!!

    Raspunde
  11. noi aradeni santem ca o turma de oi , si nici acum la 25 de ani de la revolutie , nu ne-am dezmeticit inca sa ne dam seama ce se intampla in jurul nostru.
    AM aceptat si chiar am votat toate viniturile si toti parvenitii care ne-au fost inpusi de la centru , iar pe plan local ,ne conduc pocaiti , ca acestia au acaparat orasul , ei sant uniti , stiu ce vor , si au sprijinul tiganilor care sant cei mai buni votanti .

    Raspunde
  12. se va schimba ceva in bine in tara asta , doar daca cei 4 milioane de romani care muncesc in strainatate s-ar intoarce in tara si i-si vor lua soarta in propriile maini , eliminand din politica romaneasca putregaiul existent .
    Ca altfel cu astia , si cu altii ca ei , indiferent de culoare sau de partidul din care fac parte viitorul nu are cum sa ne aduca nimic bun .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.