„CENUŞĂ ŞI DISTRUGERE” peste America! Mesajul de la Dumnezeu pentru un pastor din Arad

„CENUŞĂ ŞI DISTRUGERE” peste America! Mesajul de la Dumnezeu pentru un pastor din Arad

Un pastor din Arad îi îndeamnă pe credincioşi să se roage pentru Statele Unite ale Americii, după ce susţine că Dumnezeu i-a transmis un mesaj sub forma unei imagini reprezentând „cenuşă şi distrugere”.

Mesajul i-a fost transmis pastorului Samuel Caba, de la Biserica Creştină Râul Trezirii, cu prilejul unei vizite pe care acesta a efectuat-o anul trecut în Statele Unite ale Americii.

„Anul trecut în toamna când am vizitat SUA, am transmis mesajul ce l-am primit de la Domnul caci un cutremur mare sau un Vulcan va lovi America. Am văzut o imagine cu multa cenușă și distrugere…. rugați-vă pentru SUA!”, a precizat Samuel Caba, într-o postare pe un site de socializare.

Foto: Arhiva (Internet)

  1. acest om nu este la prima viziune de acest fel. este un proroc

    Raspunde
    • Rudolf Neumaier 19 iulie, 2015, 4:27 pm

      Cenusa inseamna eruptie vulcanica. Ar putea erupe Yelowstone. Exista un film cu un asemenea scenariu.
      De fapt Yelowstone inseamna piatra galbena adica sulf.

      Raspunde
  2. uau , acest individ am impresia ca a prizat niste ciuperci halucinogene sau niste iarba mai de calitate .

    Raspunde
  3. Culmea, tot pastorii si fanaticii religiosi au viziuni din astea macabre, saracii….ar trebui sa mearga la psiholog, ca se poate agrava si apoi tre sa mearga direct la psihiatru.

    Raspunde
  4. Asa si-au batut joc si de Noe, cind Dumnezeu, ia spus sa faca o corabie ca sa isi salveze, Fam, ca va veni potopu nu au vrut sa il creada pe noe,In adevar cum a fost pe timpul lui Noe,Asa va fi si la venirea fiului lui Dumnezu,cind oamenii beau se casatoreau vindeau cumprau curveau faceau tot felul de lucrui rele,pina a venit potopu si ia luat pe toti

    Raspunde
  5. Ce va mai plac povestile, toti care au astfel de „viziuni”, au visat urat sau sunt prajiti de la prea multe chestii si au halucinatii

    Raspunde
  6. ma bucur sa vad ca e lumea cu picioarele pe pamant in sectiunea de comentarii. sunt din ‘domeniu’ si stiu ca daca o asemenea aberatie se numeste profetie atunci eu intreb care sunt sansele ca o afirmatie asa de generala sa aiba loc? ei bine, fratele acesta are ‘noroc’ pentru ca nu mai este ucis cu pietre de enoriasi ca in vechiul testament unde profetii ale caror profetii nu se implineau erau ucisi cu pietre. frate, vezi-ti de strangerile de fonduri de pe la americani si lasa-ne cu vestile rele, apuca-te de adevarata veste buna ca pierzi vremea tuturor

    Raspunde
    • Foarte bine spus. Unii mai aleg sa iasa in evidnta cu astfele de chestiuni, . Sami ai uitat sa precizezi ora si ziua pentru a intregi aiureala. Cand vorbeste Dumnezeu, atunci oamenii incremenesc pe loc. Ce ar fi sa ne rugam la Parchet sa-i ia pe fostii lui colegi sa dea explicatii cum au facut averile?

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.