Tâlhar prins de un jandarm și un polițist aflați în timpul liber. Furase 8.000 de lire sterline!

Tâlhar prins de un jandarm și un polițist aflați în timpul liber. Furase 8.000 de lire sterline!

Un bărbat care furase o plasă în care se aflau aproximativ 8.000 de lire sterline a fost prins după ce a fost urmărit pe străzile Aradului de un jandarm și un polițist aflați în timpul liber. Cei doi din urmă au fost alertați de strigătelor mai multor persoane. Acestea le-au relatat oamenilor legii că, un bărbat i-a sustras unei alte persoane o plasă în care se găsea o  sumă importantă de bani, după care a luat-o la fugă, printre blocurile din zonă, în încercarea de a se face nevăzut.

„Vineri, 22 septembrie, în jurul orei 12.30, un jandarm și un polițist, aflați în timpul liber, pe o stradă din zona centrală a municipiului Arad, s-au sesizat, în urma strigătelor de alertare a unor persoane, despre faptul că, un bărbat i-a sustras unei alte persoane o plasă în care se găsea o  sumă importantă de bani, după care a luat-o la fugă, printre blocurile din zonă, în încercarea de a se face nevăzut. Oamenii legii, au trecut la urmărirea suspectului, iar în scurt timp l-au imobilizat,solicitând și intervenția lucrătorilor specialiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

În urma verificărilor s-a stabilit că suspectul a urmărit victima, de la o casă de schimb valutar, unde aceasta schimbase o sumă de bani, până pe o stradă din apropiere, moment în care i-a sustras plasa cu bani, luând-o la fugă.

În momentul de față polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Sursă foto: www.vivafm.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.