Tânăr din Sântana reținut pentru furt, distrugere, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

Tânăr din Sântana reținut pentru furt, distrugere, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului

Un tânăr de 21 de ani din Sântana a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea a patru infracțiuni.

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, tânărul ar fi furat un autoturism pe care l-a condus pe strada Căprioarei din localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta a lovit cu autoturismul un alt autoturism parcat pe stradă, incidentul rutier lăsându-se cu pagube materiale, fără victime umane.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, distrugere, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, fiind reținut pentru 24 de ore și urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Cercetată pentru conducere sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului Rutier cercetează o tânără de 21 de ani, din Arad, care, la data de 24 ianuarie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Octavian Goga din municipiu, a acroșat un autoturism parcat, apoi un alt autoturism de pe contrasens, rezultând pagube materiale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a femeii, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice.

Și în acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.