Tânăr TÂLHĂRIT în propria casă de „prietenii de pahar”

Tânăr TÂLHĂRIT în propria casă de „prietenii de pahar”

Patru tineri bănuiți de tâlhărie au fost prinși de polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică la scurt timp de la comiterea faptei.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.20, poliția a fost sesizată de un bărbat de 22 de ani, din municipiul Arad, despre faptul că în urma cu puțin timp, ar fi fost agresat de patru indivizi care i-ar fi sustras doua telefoane mobile și portofelul.

„Din cercetări a reieșit că partea vătămată i-ar fi invitat pe cei patru la domiciliul său de pe Calea Timișorii, cu intenția de a consuma alcool, iar la un moment dat aceștia l-ar fi agresat pe bărbatul de 22 de ani lovindu-l cu pumnii și picioarele, ulterior sustragandu-i bunurile. În urma investigațiilor efectuate polițiștii Biroului de Ordine Publică, aceștia i-au identificat pe cei patru pe Calea Timișorii din municipiul Arad, în persoana unor tineri cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, toți din localitatea Vinga. Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.