Tânără fotomodel, găsită MOARTĂ în apartamentul ei din Bucureşti

Tânără fotomodel, găsită MOARTĂ în apartamentul ei din Bucureşti

Anca Rovența, un fotomodel român cunoscut atât în țară, cât și peste hotare, a fost găsită moartă de către prietenii apropiați, în apartamentul său din București.

Prietenii și familia tinerei au intrat în panică, atunci când Anca nu s-a mai prezentat la ședința foto pe care o avea programată.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, iar moartea ei rămâne încă învăluită în mister, familia bănuind că este vorba de un infarct, cel mai probabil, mai ales că celebrul model nu dădea semne că ar suferi de o depresie.

Anca Rovența a urcat pe cele mai celebre podiumuri din lume şi locuia la Milano. De ceva timp, ea se întorsese în România, unde urma să petreacă sărbătorile de iarnă. Nimeni nu înţelege care sunt motivele pentru care modelul s-a stins din viaţă.

Pagina de Facebook a Ancăi s-a umplut imediat de mesaje de condoleanţe transmise de către cei care au cunoscut-o pe tânără.

Laura Belecciu, fost manechin şi, în prezent, prezentatoare TV la Prima TV, a transmis, după aflarea veştii, un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Azi mi s-a reamintit cât de fragilă este viaţa. Azi suntem aici, mâine poate nu. Un accident stupid….şi gata. Anca Roventa pot fi eu, tu, oricare şi oricine. Un om frumos, blând şi vesel, cu toată viaţa înainte… a plecat. E trist… E dureros… E revoltător! Nu ştiu cât sens mai fac semnele de întrebare când tot ce simt sunt semne de exclamare! M-aş opri un pic din alergătura continuă după caii verzi pe pereţi ai societăţii şi aş zăbovi un pic să mă bucur de tot ce-i în jurul meu. Că e frumos”, a scris, marţi seara, pe Facebook Laura Belecciu.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.