TEROARE în mai multe familii din județ! S-au ales cu DOSAR PENAL pentru amenințări și BĂTAIE

TEROARE în mai multe familii din județ! S-au ales cu DOSAR PENAL pentru amenințări și BĂTAIE

Mai mulți bărbați s-au ales cu ordine de protecție după ce au devenit violenți cu membri ai familiei sau cu iubitele.

Potrivit IPJ Arad, la data de 21 februarie, o femeie a sesizat polițiștii orașului Sântana despre faptul că fiul ei de 52 de ani, din aceeași localitate, a amenințat-o cu acte de violență.

În aceeași zi, o femeie și-a reclamat soțul de 44 de ani, din Curtici, care, pe fondul geloziei ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului și trunchiului, amenințând-o cu moartea în timp ce se aflau în locuința comună și pe raza municipiului, un bărbat de 55 de ani, din județul Harghita, ar fi distrus prin lovituri repetate ușa locuinței fostei sale concubine, inducându-i o stare de temere.

„Un bărbat de 49 de ani, din Ineu, este cercetat de polițiști după ce soția sa a solicitat prin 112 un echipaj de poliție, întrucât bărbatul ar fi lovit-o cu palma în zona feței și i-ar fi distrus telefonul mobil. La data de 22 februarie a.c., un bărbat de 24 de ani, din Secusigiu și-a lovit cu pumnii în zona capului și și-a strâns de gât concubina, victima fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe numele tuturor agresorilor au fost emise ordine de protecție provizorii, fiind întocmite dosare penale”, informează IPJ Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.