TEROARE într-un cartier arădean! Se întâmplă ÎN FIECARE NOAPTE, iar aseară a fost GRAV DE TOT

TEROARE într-un cartier arădean! Se întâmplă ÎN FIECARE NOAPTE, iar aseară a fost GRAV DE TOT

Faptul că Aradul nu mai este un oraș sigur, deja se știe. Zilnic aflăm că se sparg mașini, că cetățenii sunt hărțuiți de aurolaci și de oamenii străzii în general, că se fură și multe altele.

O situație care, deși nu este nouă, dar în ultima perioadă a degenerat, a fost sesizată de locuitorii cartierului Aurel Vlaicu din zona Făt Frumos, pentru newsar.ro.

În fiecare seară, la un bar, se adună găști de tineri care se îmbată, apoi fac scandal. Pe lângă faptul că deranjează liniștea publică, aceștia devin foarte violenți, se bat pe stradă și urinează pe șinele de tramvai.

În cursul serii trecute a avut loc un nou episod de acest fel, când a început iar scandalul, care s-a lăsat cu scaune aruncate pe liniile de tramvai, cu pietre, din care unele au lovit mașinile locatarilor din zonă, cu țipete și cu un haos general. Inclusiv circulația tramvaielor a fost blocată!

Localnicii se plâng că situația este insuportabilă, că au fost sesizați administratorii de bloc, care sunt rugaţi insistent să depună plângeri pentru închiderea barului. Cei din zonă se tem să iasă din casă pentru a nu fi ținta scandalagiilor, care sunt sub influența băuturilor alcoolice seară de seară.

De asemenea, în stația de tramvai își fac veacul aurolaci, care dorm pe bănci și hărțuiesc trecătorii. O cititoare ne-a povestit că a fost agresată fizic de un individ drogat, chiar în fața blocului.

După circul de seara trecută la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și jandarmi, pentru a-i „liniști” pe „combatanţi”.

În concluzie, zona a devenit foarte periculoasă iar localnicii le cer autorităților să ia urgent măsuri.

 

  1. Un aradean get-beget 1 octombrie, 2019, 12:50 pm

    In cartierul ALFA situatia e similara!Tiganii fara loc de munca,cu o droaie de copii flamanzi(ca doar indemnizatia pentru cresterea copilului merge pe bautura)urineaza si arunca mizerii in fata caselor tampitilor care platesc impozite!Daca le atragi atentia devin impertinenti,fac scandal si-i doare-n cot de politie:si asa nu platesc nici o amenda!

    Raspunde
  2. militieni nu trebuie deranza-ti mai au putin pana intra in pensie pe la 40-45 de ani si pana atunci isi fac niste economii colaborand cu infractori

    Raspunde
  3. SCHIMBATI ODATA LEGISLATIA! ANGAJATI GARZI PRIVATE SI TRIMITETI MILITIENII ACASA.

    Raspunde
  4. Confecții. Asaltat parcul dintre strazile Streiului si N. Oncu. Gard distrus , hinte rupte , uktima banca furată etc.

    Raspunde
  5. ARADENII SA IASA IN STRADA!

    Raspunde
  6. […] într-un articol în urmă cu aproape trei luni faptul că acolo, seară de seară, se adună la un bar mai […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.