UPDATE/ Localnicii dintr-un cartier arădean sunt TERORIZAȚI! Un bărbat, aproape UCIS în BĂTAIE

UPDATE/ Localnicii dintr-un cartier arădean sunt TERORIZAȚI! Un bărbat, aproape UCIS în BĂTAIE

O situație mai veche se tot agravează, iar locuitorii din zona Făt Frumos, cartierul Vlaicu, sunt efectiv terorizați.

Scriam într-un articol în urmă cu aproape trei luni faptul că acolo, seară de seară, se adună la un bar mai multe persoane puse pe scandal. După ce consumă alcool, se iau la ceartă și la bătaie, existând și cazuri când au aruncat cu pietre în mașinile celor care locuiesc în blocurile de vis-a-vis.

În acest weekend, mai exact vineri seara, cearta a degenerat și putea să se termine tragic. Mai mulți bărbați aflați sub influența alcoolului au ieșit în fața localului, și-au adresat injurii și s-au bătut.

Potrivit unui localnic, unul dintre ei a ajuns peste o mașină unde a fost lovit cu pumnii și cu picioarele. Deja victima se afla pe jos când au ajuns la fața locului patru echipaje ale poliției și ambulanța.

Cei din zonă se plâng că situația este insuportabilă, că au fost sesizați administratorii de bloc, care sunt rugaţi insistent să depună plângeri pentru închiderea barului. Ei se tem să iasă din casă pentru a nu fi ținta scandalagiilor, care sunt sub influența băuturilor alcoolice seară de seară.

UPDATE

Potrivit martorilor, „show-ul” s-a repetat și duminică aproape de miezul nopții. De această dată au intervenit jandarmii să liniștească mai mulți scandalagii, din care unul era pe jumătate dezbrăcat, afară, ce urlau, se băteau și aruncau cu pietre luate dintre liniile de tramvai, în clădirea de lângă bar.

Localnicii sunt permanent deranjați de această situație care pare că nu se mai termină, indiferent de câte reclamații se fac.

 

 

  1. Eu as prefera sa ,bantuie’ la noi pe strada aceste persoane,decat vecinii care exista(o parte).Vecinii amintiti sunt rasisti,sovini,incita la ura si excluziune sociala pe criterii de apartenenta religioasa ,etnica si situatie sociala .Altfel spus,se considera o specie superioara datorita unei situatii materiale mai consistente si a unor relatii cu factori politici.

    Raspunde
  2. […] mai violente de la barul de pe strada Făt Frumos din cartierul Aurel Vlaicu, despre care am scris aici, localnicii s-au trezit cu o nouă „surpriză”. Nu a fost de ajuns că mai multe persoane […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.