Teroriștii kamikaze care au produs ATENTATELE de la Bruxelles au fost IDENTIFICAȚI. Erau cunoscuți și pentru legăturile cu ATENTATELE de la Paris

Teroriștii kamikaze care au produs ATENTATELE de la Bruxelles au fost IDENTIFICAȚI. Erau cunoscuți și pentru legăturile cu ATENTATELE de la Paris

Cei doi bărbaţi care s-au detonat, marţi dimineaţa, în aeroportul Zaventem din Bruxelles au fost identificaţi.

Este vorba despre doi frați, ambii cetățeni belgieni.

Khalid şi Brahim El Bakraoui erau căutați şi pentru legăturile lor cu atentatele care au avut loc la Paris în 13 noiembrie anul trecut, soldate cu 130 de morți și sute de răniți.

teroristi belgia

Cei doi frați împingeau, marți dimineață, cărucioare de bagaje şi amândoi aveau pe mâna stângă mănuşi negre, autorităţile suspectând că acolo ar fi ţinut detonatoarele.

Khalid El Bakraoui ar fi închiriat sub un nume fals un apartament în Bruxelles, în zona Forest, unde au avut loc săptămâna trecută operaţiuni de amploare ale poliţiei pentru arestarea lui Salah Abdeslam, islamistul dat în urmărire generală timp de patru luni pentru implicare în atentatele teroriste din Paris şi care a fost arestat vinerea trecută.

În apartamentul respectiv, au fost găsite amprentele lui Abdeslam şi a murit un islamist algerian în confruntările cu poliţia.

Al treilea suspect care are legătură cu atentatul comis marți la aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și aflat încă în libertate este Najim Laachraoui. Și acesta era căutat de poliția belgiană începând de luni, după ce ADN-ul său a fost descoperit în locuințele folosite de autorii atacurilor teroriste de la Paris.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.