The Epoch Times: Imunitatea naturală pentru varianta Delta – mult mai bună în timp decât cea obţinută prin vaccinare

The Epoch Times: Imunitatea naturală pentru varianta Delta – mult mai bună în timp decât cea obţinută prin vaccinare

Imunitatea câştigată pe cale naturală de persoanele care s-au recuperat după COVID-19 este mai bună decât protecţia acordată de vaccinare, scrie The Epoch Times, care citează studii de ultimă oră.

Este exact ceea ce au constatat jurnaliștii noștri pe baza datelor statistice obținute de la Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică.

„Imunitatea câştigată pe cale naturală de persoanele care s-au recuperat după COVID-19 este mai bună decât protecţia acordată de vaccinare, potrivit unui nou studiu israelian.

Cercetătorii care au analizat datele din bazele de date de sănătate din august până în septembrie au descoperit că atât infecţiile cu COVID-19, cât şi cazurile severe au fost mai multe în rândul celor vaccinaţi decât în rândul celor care s-au recuperat după boală, aşa-numitul grup cu imunitate naturală.

De exemplu, cei imuni natural au avut o rată de infecţie de 10,5 la 100.000 la patru până la şase luni după recuperare, faţă de o rată de 69,2 la 100.000 în rândul celor vaccinaţi.

Numărul cazurilor severe a fost, de asemenea, mai mare în rândul celor vaccinaţi: 0,9 la sută din toate cazurile din acel grup au fost severe, comparativ cu 0,5 la sută din cazurile în rândul celor imunizaţi natural.

Cercetătorii au descoperit că protecţia împotriva infecţiei a scăzut în timp atât în ​​rândul celor recuperaţi, cât şi în rândul celor vaccinaţi, dar scăderea a fost mai pronunţată în rândul celor vaccinaţi”, transmite The Epoch Times.

Citește tot articolul aici!

Foto: Arhiva

Citește și:

Date OFICIALE: Imunitatea naturală, dobândită ca urmare a trecerii prin boala COVID-19, IGNORATĂ de autorități

  1. imunitatea naturala e de la Dumnezeu bineinteles ca e mai buna

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.