„Toleranță sau atitudine? Hărțuirea nu este o opțiune” – dezbatere organizată de TSD și Liga Tinerelor Social Democrate

„Toleranță sau atitudine? Hărțuirea nu este o opțiune” – dezbatere organizată de TSD și Liga Tinerelor Social Democrate

Tinerele social democrate arădene consideră că nepăsarea şi lipsa de implicare civică ar trebui să dispară din societatea românească.

Liga Tinerelor Social Democrate şi TSD Arad au organizat în cursul zilei de ieri o dezbatere cu tema „Toleranţă sau atitudine ? Hărţuirea nu este o opţiune!”. Cei prezenţi au dialogat cu maximum de seriozitate pe marginea subiectului, abordând lucid şi responsabil problematica întâlnirii.

„Nu trebuie să existe nepăsare, indiferență sau toleranță civică față de realitățile sociale dureroase ale societăţii româneşti, precum hărțuirea sexuală sau violența domestică. Consider că dialogul public de astăzi a căpătat consistenţă şi prin prezenţa, expertiza şi consilierea psihologului Ramona Pencea și a juristului Alexandru Trînc, care au expus metodic o serie de faţete ale unui subiect complex. Nu poate exista îngăduinţă sau acceptare publică faţă de aspecte comportamentale condamnabile, care din păcate, şi-au croit drum în contextul de zi cu zi al interacţiunilor sociale”, spune Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad.

„Fie că ne place sau nu să admitem, societatea modernă a generat o serie de flageluri sociale care au devenit greu de controlat în absenţa unor politici guvernamentale în plan educaţional, focusate în mod coerent pe problematică. Tematica adusă astăzi în discuţie nu va fi soluţionată peste noapte sau în mod miraculos, însă admiterea publică a unor elemente şi cauze determinante ne poate aduce mai aproape de adevăr şi de o abordare civică corepunzătoare”, afirmă Florina Vasilescu, preşedintele Ligii Tinerelor Social Democrate.

 

  1. nu vreau sa fiu carcatoas dar naiba stie cum au asa citate elaborate fetele astea, dar cand stai sa vorbesti cu ele abia leaga doua cuvinte… of of

    Raspunde
  2. Ma gandeam ca vorbesc despre nespalatul si diareicul de caprar, cum isi ameninta colegele din partid.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.