Top 5 cei mai buni tătici în funcţie de zodie

Top 5 cei mai buni tătici în funcţie de zodie

 

Vom vedea în cele ce urmează care sunt cei mai buni tătici în funcţie de zodie pentru a observa modul acestora de „operare” şi pentru a vă confirma sau infirma dacă cel ce vă este alături face parte dintre aceştia.

1.         Taur

Nativii acestei zodii sunt părinţi foarte buni. Nu sunt dictatori înnăscuţi ci mai mult decât atât, vor caută să se bucure de toate activităţile şi toate etapele din viaţa copilului nefiind constrâns de reguli şi limite. Îl va răsfaţă şi îl va călăuzi în toate demersurile sale şi se va implică atunci când vine vorba de educaţie. Se va lasă pe sine de foarte multe ori şi va ceda în faţă cererilor celui mic, lucru deseori deranjant pentru mămică.

2.         Rac

Tatăl Rac este extrem de protectiv şi uneori exagerat de iubitor. De foarte puţine ori îşi va lasă copilul de capul lui, să se descurce în viaţă şi cu greutăţile ce le poate întâmpina. Preferă să ducă el tot greul, să se sacrifice doar pentru bunăstarea copilului. Acesta pune foarte mare accent pe educaţie şi pe rezultate excepţionale deoarece adoră să se mândrească cu ceea ce a crescut.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.