Ultimele zile de înscrieri pentru Duatlonul Aradului

Ultimele zile de înscrieri pentru Duatlonul Aradului

 

Peste 260 de concurenți și 60 de voluntari s-au înscris deja pentru a participa la Duatlonul Aradului, eveniment sportiv care se va desfășura în data de 26 septembrie în cadrul Parcul Natural Lunca Mureșului.

Competiția ,,Duatlonul Aradului” cuprinde trei curse: Duatlonul Verde, care constă în 4 km alergare, 6,5 km ciclism și 4 km alergare, Semimaratonul Verde, 21 km alergare şi Crosul Lunca Mureşului, 7 km alergare.

Pot să se înscrie la acest eveniment persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 26 septembrie 2015 pentru cursele „Duatlonul Verde” şi „Crosul Lunca Mureşului”, iar pentru cursa „Semimaratonul Verde” vârsta minimă este de 18 ani împliniţi până la data de 26 septembrie 2015. Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa „Duatlonul Verde” există posibilitatea de a participa în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).

Înscrierile se pot face până în 25 septembrie 2015 la ora 14:00 pe site-ul www.experientamultisport.ro, aici puteți găsi de asemenea mai multe detalii cu privire la acest eveniment.

2. Duatlonul Aradului

,,Invităm pe aceasta cale toți arădenii dornici de mișcare să participe la Duatlonul Aradului, eveniment care are ca scop promovarea unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor“, a declarat Adrian Glogovețan, coordonatorul evenimentului.

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

3. Duatlonul Aradului

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.