Top echipări speciale regăsite pe noul Mercedes EQA

Top echipări speciale regăsite pe noul Mercedes EQA

Noul Mercedes EQA propune echipări speciale constituite în pachete destinate unor preferințe distincte.

Acest model împreună cu Mercedes EQV, fac parte din categoria celor mai căutate și îndrăgite modele electrice de la Mercedes.

Detalii tehnice aparte, aspect elegant și dotări surprinzător de moderne, tehnologii de ultimă oră, toate sunt remarcate de iubitorii mărcii. Dacă vrei să afli mai multe, direct de la specialiști, te poți adresa Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timișoara. Echipa Auto Schunn te poate îndruma să alegi modelul Mercedes EQA potrivit personalității și preferințelor tale. 

Modelele electrice de la Mercedes:  EQA, EQB, EQC, EQE si EQV sunt realizate cu grijă pentru detalii, iar pachetele de dotări variază în funcție de așteptările tale. Merită să afli mai multe despre aceste dotări, diferite de varianta standard, pentru a face cea mai bună alegere a noului tău EQ.

Pachetele sunt realizate succesiv, în ordine, de la Advanced la Premium, au rolul de a adăuga valoare modelului EQA și de a spori calitățile de invidiat ale acestui vehicul.

Varianta anterioară Progressive a fost deja superioară celei standard, având în vedere volanul îmbrăcat în piele, nivelul de confort al scaunelor, camera video instalată pentru parcarea în marșarier și hayonul Easy Pack.

Cele trei pachete de dotări opționale al noului model EQA combină diferite elemente esențiale privitoare la confort, siguranță și tehnică. Poți alege exact pachetul de dotări care te avantajează și care îți personalizează cât mai corect autovehiculul. 

Pachetul Advanced

Pachetul Advanced este construit pentru a dota modelul EQA cu elemente de interior estetice și interesante. În habitaclu există cele două display-uri imense, fiecare de 10,25 inch, care formează un = Widescreen Cockpit.

Dotările pentru siguranță ( pachetul de oglinzi, asistența unghi mort, asistența la parcare cu camera video pentru marșarier) completează pachetul Advanced. Instrumentele de bord sunt plasate ergonomic, la îndemâna șoferului, pentru a transforma complet modul de conducere al vehiculului.  

Pachetul Advanced Plus

Complexitatea pachetului Plus adaugă elemente legate de confort. Sistemul Keyless-go, climatizarea automata sau sonorizarea Surround Burmester® sunt doar câteva din dotările suplimentare plasate pe noul EQA. 

Un ambient controlat, o temperatură reglabilă cu sistemul Thermotronic, muzica de la bord, contribuie la starea de bine și la relaxarea pe orice traseu. Conectivitatea este și ea la cote maxime.

Dispozitivele mobile pot fi încărcate wireless, iar legătura cu exteriorul e mereu activă. Pachetul este completat de facilitățile de parcare datorate camerei video instalate pentru mersul în marșarier, a asistenței pentru unghiul mort, completate cu oglinzi retrovizoare extinse, acționate electric.

Aceste avantaje sporesc gradul de siguranță la bord, asigură un confort excelent și elimină sursele de stres.

Pachetul Premium

Acest pachet de top ca nivel de dotări tehnice are rolul de a asigura cele mai înalte performanțe noului tău model EQA. Echipările suplimentare sunt concepute pentru a transforma șofatul într-o experiență minunată, iar siguranța la bord se completează cu nivelul înalt de confort.

Trapa culisantă  special construită panoramic oferă un plus de luminozitate în habitaclu. Aerul curat pătrunde în interiorul mașinii și te ajută să te relaxezi.

Muzica este indispensabilă unei călătorii de lungă durată. De aceea, pachetul Premium cuprinde un sistem de sonorizare performant Surround Burmester®.

Pachetul de parcare asistată cu cameră video de 360° te ajută să efectuezi cele mai complicate manevre de parcare și să controlezi mașina chiar și în cele mai înguste spații. Pachetul de oglinzi completează aceste dotări de siguranță, eliminând orice posibilitate de coliziune sau accident. 

Climatizarea automată THERMOTRONIC realizează o atmosferă agreabilă și o temperatură atent controlată în interiorul vehiculului. Confortul este sporit cu ajutorul pachetului keyless Go iar dispozitivele mobile sunt încărcate fără cablu, în interiorul noului EQA. 

Pachetul este completat de imensul Widescreen Cockpit, cu display media și panou de instrumente total digitalizat, fiecare având diagonala ecranului de 26 cm.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.