Tot ce trebuie să știi înainte să-ți cumperi un telefon Huawei P30 Pro

Tot ce trebuie să știi înainte să-ți cumperi un telefon Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro este un telefon cu o prezență puternică pe piața românească, care ne-a atras atenția imediat după lansare. Dacă este să găsim un lucru pentru care chiar merită să-i lăudăm pe cei de la Huawei acela este capacitatea lor de a ne impresiona. N-au trecut decât doi ani de când ne-au demonstrat cu succes că poți crea un telefon cu funcții premium așa cum este modelul Huawei P10 care să coste mai puțin decât modelele propuse de companiile concurente, dar care să fie un rival veritabil.

Apoi, la doar un an de la acest experiment, ne-au arătat încă o dată de ce sunt în stare cu modelul semnificativ îmbunătățit, Huawei P20, unul din cele mai performante telefoane mobile ale anului trecut. Iar acum, fără pic de modestie, merită toate laudele pentru Huawei P30 Pro care costă semnificativ mai puțin decât alte modele de telefoane de același nivel cu el, dar de la alte companii.

Câteva din cele mai importante caracteristici ale telefonului Huawei P30 Pro

Carcasele în degradeuri spectaculoase, lentila zoom performantă, procesorul 7nm Kirin 980 și bateria de 4200 mAh cu încărcare prin fir de 40W și wireles de 15W sunt doar câteva din punctele forte pe care le bifează telefonul Huawei P30 Pro.

Chiar și pentru un telefon de vârf, luând în calcul prețul terminalului Huawei P30 Pro, dotările nu sunt nici pe de parte modeste și nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva dărnicia asiaticilor de la Huawei are de-a face și cu rezistența pe care o întâmpină pe continentul american.

Un design desăvârșit

Din punct de vedere al design-ului, telefonul Huawei P30 Pro pune la dispoziția cumpărătorilor cea mai frumoasă gamă de culori în degrade dintre toate variantele existente pe piață. Pentru cameră există o decupătură în formă de semilună în partea de sus, fix în mijlocul ecranului. Iar pentru un look cu totul ieșit din comun, propunem folosirea unei huse personalizate,de la Itelmobile special creată pentru acest model de telefon mobil.

Display-ul OLED, FHD+ de 6.47 inch te cucerește de la prima privire. Vizibilitatea în lumină puternică nu lasă nimic de dorit, iar culorile ecranului pur și simplu îți taie răsuflarea. În plus, pe lângă faptul că la capitolul imagine stă ireproșabil, faptul că este prevăzut cu un ecran FHD+ contribuie la reducerea consumului, făcând autonomia telefonului Huawei P30 Pro chiar și mai mare.

Interior în ton cu exteriorul

Există multe telefoane mobile cu un design deosebit, dar care dezamăgesc de la prima utilizare din cauza dotărilor. În cazul terminalului Huawei P30 Pro însă, deoarece nu există la ora actuală un telefon cu o combinație mai bună de cameră și baterie, considerăm că elementele de sub carcasă se ridică la înălțimea design-ului.

Durata de viață a bateriei este unul din punctele forte principale ale telefonului Huawei P30 Pro. Ea depășește performanțele terminalelor Samsung Galaxy S10 Plus și Pixel 3 XL, lucru pentru care este considerată cea mai bună baterie dintr-un telefon flagship la ora actuală de pe piață.

Pentru cineva cu un stil de viață activ, mereu pe fugă și cu prea puțin timp de petrecut într-un singur loc, o baterie cu autonomie mare este un beneficiu extraordinar pe care ți-l poate aduce telefonul tău. Fie că este vorba de afaceri, sau fie că hobby-urile te țin ocupat, cele câteva ore de energie în plus pe zi pot face diferența dintre a merge acasă noaptea pe jos, sau a avea posibilitatea de a-ți chema un taxi.

În partea din spate, telefonul Huawei P30 Pro are o colecție de camere cel puțin interesantă. Există trei camere de 40 MP, 20 MP și 8 MP care oferă posibilitatea unui zoom optic de 5x și unui zoom hybrid de 10x. De asemenea, ansamblul permite imortalizarea unor cadre extraordinare în diferite condiții de lumină. Dar când vine vorba de fotografie, cei de la Huawei au pus punctul pe i cu tehnologia folosită pentru lentila zoom care utilizează un periscop și o oglindă care reflectă lumina la un unghi de 90 de grade.

Ar mai fi multe de discutat despre telefonul Huawei P30 Pro, dar dacă este să ne rezumăm doar la caracteristicile principale, lucrurile prezentate mai sus sunt tot ce trebuie să știi înainte de a achiziționa un astfel de telefon mobil și motivele pentru care te vei bucura din plin de investiție.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.