Tot mai mulți arădeni PRINȘI că au „de formă” țigări sau mâncare în mână, pentru a NU PURTA masca. Poliția a aplicat AMENZI (GALERIE FOTO)

Tot mai mulți arădeni PRINȘI că au „de formă” țigări sau mâncare în mână, pentru a NU PURTA masca. Poliția a aplicat AMENZI (GALERIE FOTO)

Primăria anunță că Poliția Locală Arad este la datorie și că a aplicat amenzi celor care nu respectă măsurile de siguranță.

Astăzi, începând cu ora 09:30 polițiștii de la Circulație și Ordine publică au fost în patrulă în cartierele municipiului pentru a le reaminti arădenilor necesitatea purtării măștii și respectarea măsurilor de protecție. Până la această oră au fost întocmite 35 procese verbale, în cuantum de 18.000 lei Legea 55/2020.

Scopul acestor razii este de verificare și conștientizare a populației despre importanța respectării măsurilor de prevenție împotriva Covid-19 și nu neaparat de a sancționa.

Au fost făcute verificări în piețe, magazine și stații de tramvai, mijloace de transport în comun.

Au fost găsite persoane care nu purtau mască deoarece conform unor acte medicale prezentate, nu le este recomandabilă. În unele zone aglomerate, precum proximitatea magazinelor ABC, stații, magazine specializate (ex. piese auto, service, casnice etc) tinde să ia amploare conduita statului la povești cu masca sub nas, ori sub bărbie, cu o cafea, un covrig sau o țigară ținută în mână, de formă.

„Rugăm insistent toți arădenii să poarte mască în spațiile deschise, în cele închise, să se spele des pe mâini și să mențină distanța de 2 m față de celelalte persoane”, spun autoritățile.

  1. POLITISTUL CU CACIULA NU SE VEDE PE CUM POARTA MASCA SE VEDE NASUL EL DA EXEMPLU

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.