VEȘTI BUNE pentru arădeni! O parte din DATORIILE la finanțe se ANULEAZĂ

VEȘTI BUNE pentru arădeni! O parte din DATORIILE la finanțe se ANULEAZĂ

Datoriile fiscale până la un anumit plafon, neplătite până la finalul anului, vor fi anulate.

Consiliul Local Municipal va avea pe ordinea de zi în cadrul ședinței publice extraordinare de luni, 16 noiembrie, un proiect de Hotărâre privind stabilirea pentru anul 2020 a plafonului creanţelor fiscale care se anulează.

Astfel, plafonul creanţelor fiscale restante aflate în sold la data de 31.12.2020, care se anulează, va fi în sumă de 40 lei, cu excepţia contribuabililor care la data de 01.01.2021 vor fi înregistraţi în evidenţele Direcţiei Venituri cu bunuri şi/sau servicii impozabile.

Potrivit referatului de aprobare, executarea silită a contribuabililor care înregistrează creanţe fiscale restante la bugetul local presupune o serie de cheltuieli materiale, de personal, transport, legate de organizarea licitaţiilor, poştale etc., cheltuieli care depăşesc suma de 40 lei, motiv pentru care acestea se vor anula.

Proiectul de Hotărâre va fi supus luni la vot.

  1. Si fraierii care platesc cum se simt? Sa nu se anuleze si sa se calculeze penalizari. Si cand suma adunata merita executarea, atunci sa se faca. Se vede ca nu avem educatie financiara. Si nici sexuala, ca atunci nu eram condusi de avortoni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.