Tot mai mulţi tineri RENUNȚĂ la Facebook. Unul din motive este NĂUCITOR!

Tot mai mulţi tineri RENUNȚĂ la Facebook. Unul din motive este NĂUCITOR!

Tot mai mulți tineri renunță la contul pe care-l au pe rețeaua de socializare Facebook.

Site-ul creat de Mark Zuckerberg nu mai este atractiv pentru cei cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani după ce părinţii, bunicii şi alte rude ale lor și-au creat conturi pe aceeași rețea de socializare. Tinerii spun că nu vor ca aceştia să vadă tot ceea ce ei postează și să afle detalii despre tot ceea ce fac ei, pe unde umblă și mai ales cu cine.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Magid Associates în rândul utilizatorilor americani, Facebook a înregistrat o scădere de 6% în 2014, faţă de anul trecut, fiind cel mai mare declin din istoria reţelei de socializare.

Eleva de liceu Eloise Lobenthal, a luat o pauză de 8 luni de la Facebook, iar în prezent se foloseşte de reţeaua socială numai pentru a comunica cu colegii săi.

„Avem chiar şi o pagină unde găsim lucruri utile legate de cursuri şi de alte activităţi din şcoală. E super utilă”, a precizat aceasta.

Popularitatea în scădere a Facebook-ului în rândul tinerilor îi ajută pe rivalii de la Twitter şi Snapchat. Mai mult, aplicaţia foto Instagram, deţinută tot de Mark Zuckerberg, a înregistrat un avans de 25% în SUA, în ultimul an, în categoria de vârsta 13-17 ani.

Potrivit studiului citat, mai există un motiv pentru care Facebook e lăsat baltă de tineri: multitudinea reclamelor de pe site.

  1. Pai daca nu vreu ca lumea sa afle ce fac de ce posteaza atunci.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.