UPDATE/ Trafic BLOCAT pe DN7 în urma unui GRAV ACCIDENT soldat cu O VICTIMĂ

UPDATE/ Trafic BLOCAT pe DN7 în urma unui GRAV ACCIDENT soldat cu O VICTIMĂ

Un grav accident rutier în care au fost implicate două autocamionae a avut loc pe DN7, în apropierea localității Săvârșin.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române circulația este întreruptă pe DN7 Deva – Arad, la kilometrul 456+100 de metri, în apropierea localității Săvârșin, județul Arad, după ce a avut loc o coliziune în care au fost implicate două autocamioane.

Din primele informații, în urma impactului o persoană a suferit leziuni în zona membrelor inferioare, primind îngrijiri medicale la fața locului. Accidentul a avut loc în jurul orei 15.50.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute.

UPDATE/ „Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că astăzi în jurul orei 17, un bărbat de 39 de ani, din județul Maramureș, a condus un autocamion în cuplu cu semiremorcă pe DN 7, din spre Deva înspre Arad. La kilometru 456 + 255 m nu a păstrat o distanță suficientă față de o autoutilitară oprită din cauza lucrărilor de reabilitare a carosabilului, intrând în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier a fost rănit ușor conducătorul responsabil de eveniment. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Drumul național a fost blocat pe ambele sensuri de la săvârșirea evenimentului aprox o oră și jumătate, in acest moment fiind reluată circulația”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliie Județean Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.