TRAGEDIE într-o familie! Femeia S-A ROSTOGOLIT pe scări, iar soțul ei SE AFLA ÎN LOCUL NEPOTRIVIT!

TRAGEDIE într-o familie! Femeia S-A ROSTOGOLIT pe scări, iar soțul ei SE AFLA ÎN LOCUL NEPOTRIVIT!

Un incident mai puțin obișnuit petrecut într-o familie a dus la pieirea ambilor soți. Aceștia au murit într-un mod sinistru.

Manjula Vithlani, în vârstă de 68 de ani, a căzut pe scări, în timp ce se grăbea să ajungă la fiul ei bolnav. Căzătura i-a fost fatală femeii, care era supraponderală.

Din nefericire, incidentul a produs și o victimă colaterală. Soțul femeii, care urca în spatele ei, a fost strivit sub greutatea soției sale.

Fiul celor doi a suferit toată viața de probleme respiratorii. În momentul producerii tragediei, mama sa, care cântărea 120 de kilograme, se grăbea să urce la etajul 1 al vilei, pentru a-i duce medicamentele. Însă, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut peste soțul ei, impactul fiind fatal amândurora.

„În jurul orei 4.00 dimineaţa, soţul, Nisha, a venit jos să ia nişte medicamente pentru fiul lui. Soţia lui s-a trezit şi s-a grăbit şi ea, doar că atunci când a urcat pe scări şi-a pierdut echilibrul şi a căzut peste soţul ei, care urca şi el pe scări, în spatele ei. Din păcate, cei doi au decedat suferind comoţii cerebrale”, a declarat un poliţist citat de Mirror.

Manjula Vithlani

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.