TRAGEDIE la „Balul Bobocilor” de la un liceu arădean! Diana, o dansatoare invitată, a MURIT după ce a căzut pe scenă (UPDATE)

TRAGEDIE la „Balul Bobocilor” de la un liceu arădean! Diana, o dansatoare invitată, a MURIT după ce a căzut pe scenă (UPDATE)

O tânără şi-a pierdut viaţa aseară în timp ce dansa la Balul Bobocilor de la liceul din oraşul arădean Sebiş.

Potrivit primelor informaţii, dansatoarei i s-a făcut rău în timpul reprezentaţiei care a avut loc la Casa de Cultură a oraşului. Aceasta şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut pe scenă.

Un echipaj SMURD a dus-o la Spitalul Orăşenesc Sebiş, unde a fost resuscitată şi şi-a revenit, după care i s-a făcut făcut rău din nou şi a fost resuscitată iar. Şi de această dată tânăra şi-a revenit, dar i s-a făcut rău a treia oară şi, în pofida eforturilor medicilor de a o resuscita din nou, a decedat, ne-a povestit Radu Demetrescu, primarul oraşului.

Conform informaţiilor noastre, tânăra a intrat de trei ori consecutiv în stop cardio-respirator, ultimul fiindu-i fatal.

Diana Jivan era din Bucureşti şi dansa împreună cu soţul său, Andrei.

UPDATE/ Precizări ale ISU Arad, legate de tragedia de la Sebiş

„Ieri în jurul orei 22.30 echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiş a intervenit la Casa de Cultură din localitate. La fața locului au găsit o femeie de aproximativ 30 de ani în stop cardiorespirator. Femeia a fost resuscitată aproximativ 30 minute apoi transportată la spitalul din Sebiş. La spital a intrat din nou în stop și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarată decedată”, a declarat George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Foto: Facebook

  1. RIP…….. Condoleante Andrei!! 🙁

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.