UTA a PIERDUT la Aerostar Bacău, unde acuză că a jucat şi ÎMPOTRIVA ARBITRILOR. Reacţia lui Ionuţ Popa

UTA a PIERDUT la Aerostar Bacău, unde acuză că a jucat şi ÎMPOTRIVA ARBITRILOR. Reacţia lui Ionuţ Popa

UTA a fost învinsă la limită de Aerostar Bacău, în etapa a XVI-a din liga secundă.

Trupa moldavă a înscris în minutul 45 dintr-o lovitură liberă contestată de utiști, care au alergat o repriză după golul egalizator, însă adversarii au ținut de rezultat, se arată pe site-ul oficial al clubului arădean.

Pe lângă lovitura liberă din care UTA a primit golul, antrenorul Ionuț Popa a acuzat și neacordarea a două penalty-uri. „A fost un joc bun al echipei, dar, din păcate, am ratat mult. Și tot din păcate am primit gol cu ajutorul arbitrului, care ne-a refuzat și două penalty-uri, mai ales la acel henț vizibil din avion. Nu am înțeles maniera de arbitraj, iar când directorul nostru sportiv i-a cerut explicații, a admis că a fost penalty, însă nu a știut să ne spună de ce nu l-a acordat, fapt care ne-a lăsat pe toți mască. Păcat, pentru că am dominat aproape tot jocul, cel puțin 30 de minute din prima parte și a doua în totalitate”, a spus tehnicianul roș-albilor.

Săptămâna viitoare, UTA primește vizita echipei FC Argeș. Meciul se joacă duminică, 18 noiembrie, de la ora 13. „Suntem într-o situație foarte grea, cu Rus, Manea și Benga toți suspendați”, a anticipat Ionuț Popa.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.