TRAGIC/ Moda „selfie” face VICTIME: O tânără a plătit PREŢUL SUPREM pentru cea mai tare fotografie

TRAGIC/ Moda „selfie” face VICTIME: O tânără a plătit PREŢUL SUPREM pentru cea mai tare fotografie

Povestea unei tinere care a murit electrocutată în România în timp ce încerca să-şi facă un „selfie” a fost relatată de presa internaţională, emoţionându-i pe cititori.

Anna Ursu, originară din Republica Moldova, elevă la Liceul „Miron Costin“ din Iaşi, a urcat pe un vagon de tren, unde a fost electrocutată prin arc electric. Alături de o prietenă, aceasta încerca să-şi facă un „selfie”.

Tragicul eveniment a fost relatat de Daily Mail şi ABC News. Povestea tinerei, care nu avea tată şi muncea în paralel cu studiile pentru a-şi întreţine mama bolnavă din Basarabia, i-a emoționat pe cititorii celor două publicaţii. „Ce trist. Am și eu o fiică de 18 ani, asta mă face să mă gândesc că mi s-ar putea întâmpla și mie. Îmi pare rău pentru părinții ei”, a scris o cititoare a Daily Mail. „Ce tânără frumoasă, odihnească-se în pace!”, a scris un alt cititor.

„Ce trist. Copiii și tinerii cred că sunt invincibili și fac tot felul de lucruri riscante. Inima mea este alături de familia ei – vor suferi pentru tot restul vieții”, a scris un alt cititor al ABC News.

Sursa: Realitatea TV, Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.