Trei bărbaţi, prinşi cu PARFUMURI de CONTRABANDĂ şi TELEFOANE MOBILE de ULTIMĂ GENERAŢIE (VIDEO)

Trei bărbaţi, prinşi cu PARFUMURI de CONTRABANDĂ şi TELEFOANE MOBILE de ULTIMĂ GENERAŢIE (VIDEO)

Trei bărbați din Galați au fost depistați de jandarmi, sâmbătă seara, într-o parcare din apropierea localității Pecica, în timp ce ofereau spre comercializare parfumuri și telefoane mobile, informează plt. adj. Dan Monoranu, din cadrul compartimentului Informare, relații publice şi cu publicul al Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Cu ocazia verificărilor efectuate, jandarmii arădeni au descoperit 131 flacoane cu parfum inscripționate cu sigla unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Pe lângă aceste produse, au fost descoperite și cinci telefoane mobile de generație nouă, fără documente justificative.

Potrivit jandarmilor, persoanele în cauză nu au putut justifica proveniența produselor și au declarat că sunt destinate comercializării direct din portbagajul autoturismului.

Pe numele celor trei bărbați, jandarmii arădeni au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform prevederilor Legii. nr. 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice.

Parfumurile și telefoanele mobile, în valoare de 31.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii arădeni vor efectua cercetări în acest caz.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.