Trei cetăţeni străini ascunşi în portbagajul unui microbuz, depistați la Vama Nădlac

Trei cetăţeni străini ascunşi în portbagajul unui microbuz, depistați la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat trei cetăţeni din Afganistan care au încercat să treacă ilegal frontiera cu statul vecin ascunşi într-un microbuz pentru transport persoane.

În această dimineață, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui microbuz pentru transport persoane înmatriculat în Bulgaria, cu destinaţia Germania.

În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în zona destinată bagajelor, trei cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Afganistan, trei minori,cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, solicitanți de azil în țara noastră.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.