„Donează darul vieţii”: Plasmă şi multe gânduri bune pentru cei care suferă

„Donează darul vieţii”: Plasmă şi multe gânduri bune pentru cei care suferă

Experienţele neplăcute pot inspira gesturi frumoase. De la această ideea au pornit câteva doamne şi domnişoare care s-au gândit să doneze plasmă pentru bolnavii Covid 19.

Evident, donatori de plasmă pot fi cei care au trecut prin experienţa virusului care a provocat pandemia, s-au vindecat şi acum pot ajuta la rândul lor.

Cristina Pop este cea care a mobilizat mai multe colege din Organizaţia Femeilor Liberale şi aşa a apărut campania „Donează darul vieţii”.

Am trecut prin această experienţă şi doresc să ajut atât oamenii care suferă cât şi cadrele medicale care fac eforturi să îi vindece. Pandemia o putem depăşi împreună, prin solidaritate, dacă ne ajutăm unii pe alţii. Mă bucur că în acestă campanie care este la început am avut alături colege care nu pot fi donatoare, pentru că nu au trecut prin experienţa acestei boli, dar care au vrut prin prezenţa lor să ne încurajeze pe noi şi mai ales pe cei care pot fi donatori şi aşteaptă poate un imbold, un exemplu. Este nevoie în general de donatori de sânge, pentru alţi pacienţi şi alte afecţiuni. Îi îndemn pe toţi arădenii să se gândească la cei care au nevoie de plasmă, de sânge şi să îi ajute”, a spus Cristina Pop, preşedintele PNL din zona Polivalentă.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.