DRAMĂ/ Trei fraţi lăsaţi singuri acasă de părinţi, INTOXICAŢI cu fum. O fetiţă A MURIT!

DRAMĂ/ Trei fraţi lăsaţi singuri acasă de părinţi, INTOXICAŢI cu fum. O fetiţă A MURIT!

Tragedie într-o familie din localitatea Iacobini, unde trei fraţi s-au intoxicat cu fum, duminică seara, după ce în camera în care se aflau a izbucnit un incendiu. Copiii, două fetiţe şi un băiat, cu vârste cuprinse între doi ani şi zece luni şi cinci ani şi şase luni erau închişi în casă şi lăsaţi nesupravegheaţi. Fetiţa de doi ani şi zece luni a fost găsită de pomperi şi echipajul SMURD în stop cardiorespirator şi deşi a fost resuscitată timp de 40 de minute, nu a răspuns la manevrele paramedicilor.

Ceilalţi doi fraţi, intoxicaţi cu fum, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Fetiţa a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad iar băiatul de cinci ani şi zece luni, care prezenta arsuri pe aproximativ 20-30% din suprafaţa corpului, a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Timişoara.

„Incendiul a izbucnit la o casă particulară din satul Iacobini, manifestându-se mocnit şi cu degajări mari du fum într-una dintre camerele casei, acolo unde se aflau trei copiii. La faţa locului au intervenit pompierii Gărzii nr. 2 Gurahonţ şi cei ai Gărzii nr. 1 Sebiş şi echipaje SMURD de la Gurahonţ, Sebiş şi Arad”, a declarat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Primele cercetări efectuate de pompierii, indică faptul că incendiul ar fi izbucnit de la nişte haine puse la uscat deasupra unei sobe cu plită. Cel mai probabil o haină a căzut pe plita încinsă şi a luat foc. Echipajele de pompieri au stins focul în aproximativ 10 minute.

În momentul în care incendiul a izbucnit, părinţii celor trei copiii nu se aflau acasă, cei doi erau plecaţi la cules de cireşe. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauza incendiului, în acest sens aşteptându-se raportul întocmit de reprezentanţii ISU Arad, şi cine anume se face vinovat pentru cele întâmplate.

  1. cutremurator!!!!!! trist ! revoltator 🙁 oameni iresponsabili!!

    Raspunde
  2. Sunt iresponsabili ca au lasat focul aprins corect,insa,cred ca au plecat la strans de cirese din motive pecuniare!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.