Trei motive pentru care mobilierul de grădiniţă este foarte important pentru dezvoltarea celor mici

Trei motive pentru care mobilierul de grădiniţă este foarte important pentru dezvoltarea celor mici

Anii de gradinita sunt un pas foarte important in dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri. Ambianta din sala de clasa este un element cheie, pentru ca sustine educatia si ofera micutilor un mediu sigur si convingator, in care sa poata face primii pasi pe drumul pe care si-l vor alege. De aceea alegerea mobilierului de calitate pentru gradinite si totodata perfect pentru copii este foarte importanta. Iata trei motive pentru care se intampla acest lucru:

1. Mobilierul de gradinita aduce confort si siguranta
Atunci cand vorbim despre mobilier destinat grupelor mici de varsta, este foarte important ca acesta sa fie cat mai bine croit, dupa standardele in vigoare, punandu-se accent pe ergonomie si pe siguranta. Acestea aduc o stare de liniste nu doar prescolarului, ci si parintelui, care va avea incredere ca micutul este pe maini bune, intr-o unitate de invatamant care pune accentul pe securitate si pe confort.
Compania Furnissa pune accent pe toate aceste calitati ale unui mobilier de gradinita corespunzator, avand in portofoliul sau piese precum scaune si mese de gradinita, catedra si scaun pentru educator, dulapuri pentru rechizite, vestiare, dar si paturi pentru gradinita, toate realizate conform indicatiilor specialistilor in domeniu. Piesele de mobilier sunt realizate in regie proprie, la standarde inalte, cu mare atentie la finisaje si imbinari. Astfel, este solutia optima pentru siguranta si confortul celor mici, in sprijinul lor pentru a urma o educatie de succes.

2. Mobilierul de gradinita starneste imaginatia celor mici
Atunci cand piesele de mobilier sunt croite pe marimea si necesitatile celor mici, un factor important este si culoarea. Iata ca Furnissa pune la dispozitia unitatilor de invatamant mobilier in culori felurite, de la scaune din plastic usoare si ergonomice, si pana la masute si patuturi colorate. Si dulapurile sunt piese importante de mobilier, pentru ca ii ajuta pe cei mici sa se organizeze. De aceea, compania a ales sa creeze dulapuri in nuante clasice de lemn, pe care le completeaza cu rafturi colorate. Acestea sunt ideale pentru cei mici, pentru ca le da oportunitatea sa invete sa fie ordonati si sa gaseasca lucrurile cu usurinta.

3. Mobilierul de gradinita invita la activitati diverse
Furnissa stie cat de important este ca prescolarii sa aiba activitati cat mai variate, pentru a pune bazele cat mai multor deprinderi inca de la varste fragede. De aceea, a creat o serie de piese de mobilier ce pot fi cu usurinta mutate in diferite configuratii. Aici pot intra scaunele din plastic, usoare, colorate si rezistente, scaunele cu suport din metal in diferite culori, dar si mesele in forme felurite, create pentru a putea fi asezate in diferite moduri. Astfel, sala de clasa poate deveni un loc in care educatia, jocul de rol, jocul liber si chiar reprezentatiile artistice sa fie cat mai sigure si mai interesante. Si piesele de mobilier din burete sunt apreciate, pentru ca indeamna la creativiate.

Iata ca mobilierul de gradinita este foarte important in dezvoltarea celor mici pe parcursul ciclului prescolar, iar compania clujeana Furnissa si-a luat angajamentul de a oferi solutia optima pentru dotarea unitatilor de invatamant.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.