Update/ Trei motocicliști RĂTĂCIȚI într-o PĂDURE din județul Arad. Aceștia sunt BLOCAȚI într-o vale

Update/ Trei motocicliști RĂTĂCIȚI într-o PĂDURE din județul Arad. Aceștia sunt BLOCAȚI într-o vale

Trei motocicliști rătăciți într-o pădure din județul Arad sunt căutați în aceste momente de pompieri, polițiști și salvamontiști.

Printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că trei bărbați sunt în pădure, rătăciți, deshidratați, nu mai știu ieși, sunt intr-o vale blocați cu motocicletele. Cea care a efectuat apelul este soția unuai dintre cei trei.

„Din Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-a luat legătura cu cei trei care sunt blocați într-o vale, în pădure între Șoimoș și Căsoaia. S-au luat coordonatele GPS (N 46,1588 si E 21,7614) și într-un timp foarte scurt a fost determinata locația acestora. Din informațiile furnizate de motocicliștil, aceștia sunt foarte deshidratați și extenuați, nu au mai băut apă de ore întregi, terenul este accidentat și greu accesibil cu pante abrupte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Pentru găsirea celor trei s-au mobilizat următoarele forțe: două autoturisme, o ambulanță SMURD, o șenilată 8×8 și 9 pompieri (ISU Arad), 5 voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Lipova, un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, un pădurar și cinci salvamontiști de la Salvamont – Salvaspeo Arad.

Sursa foto: ISU Arad

Update/ La ora 22.48, cei trei au fost găsiți de Serviciul Salvamont – Salvaspeo. Nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.