Update/ ACCIDENT rutier CUMPLIT pe Autostrada Arad – Nădlac. O persoană a DECEDAT iar alte trei au fost RĂNITE (FOTO)

Update/ ACCIDENT rutier CUMPLIT pe Autostrada Arad – Nădlac. O persoană a DECEDAT iar alte trei au fost RĂNITE (FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc pe Autostrada A 1, la aproximativ un kilometru de Vama Nădlac.

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier care a avut loc în jurul orei 15 au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului, circulaţia este blocată pe A1 pe sensul Nădlac către Arad, la kilometrul 581+600 de metri. În urma evenimentului o persoană a decedat (șoferul unuia dintre cele două autoturisme), două au fost rănite grav şi una uşor. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

Se estimează că în aproximativ o oră să fie reluat, în condiţii normale.

Sursa foto: ISU Arad

UPDATE/ În urma accidentului au fost rănite două femei, una de 64 de ani iar cealaltă de 43 și un bărbat în vârstă de 60 de ani. Femeia de 64 de ani a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral minor, traumatism toraco-abdominal și traumatism de bazin și a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. Femeia de 43 de ani a suferit un traumatism de bazin și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Pecica. Bărbatul de 60 de ani a fost diagnisticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie la coloana cervico-dorsală, traumatism toracic și a fost transportat la spital de o ambulanță SMURD Arad

Cele două femei se aflau în același autoturism, iar bărbatul de 60 de ani în celălalt autovehicul implicat în accident.

Circulația în zonă a fost reluată după aproximativ trei ore de la producerea tragicului eveniment rutier.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.