Trei tineri AU FURAT 100 de litri de motorină din rezervorul unui autocamion

Trei tineri AU FURAT 100 de litri de motorină din rezervorul unui autocamion

Nimic nu este prea dificil pentru cineva care este determinat să comită o ilegalitate. Un tânăr, ajutat de doi prieteni, a reuşit să sustragă aproape 100 de litri de motorină din rezervorul unui autocamion.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad: Poliţiştii au fost sesizaţi ieri de către un bărbat, despre faptul că, în noaptea dintre 11 şi 12 august, în jurul orei 3:30, o persoană i-a sustras aproximativ 100 de litri de motorină, din rezervorul unui autocamion, ce se afla parcat în faţa unui imobil de pe raza localităţii Cuied, ulterior plecând de la faţa locului cu un autoturism în care se aflau alte două persoane. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii oraşului Sebiş împreună cu cei aparţinând Posturilor de Poliţie Almaş şi Buteni au reuşit, în doar câteva ore de la sesizare, identificarea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 24 de ani, toţi din judeţul Arad, bănuiţi de comiterea faptei”.

Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.