UPDATE/ Trei tineri DEGHIZAȚI în PROSTITUATE au TÂLHĂRIT un bărbat în parcare la MALL (VIDEO)

UPDATE/ Trei tineri DEGHIZAȚI în PROSTITUATE au TÂLHĂRIT un bărbat în parcare la MALL (VIDEO)

Un bărbat a fost  tâlhărit, duminică noaptea, în parcarea fostului mall Galleria de trei bărbați deghizați în prostituate. Aceștia au folosit un aparat cu electroșocuri pentru a pune victima la pământ.

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au depistat trei persoane bănuite de tâlhărie calificată. Acestea au fost reținute pentru 24 de ore. „În data de 15 aprilie, polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu au fost sesizați de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu despre faptul că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie. În urma vizionării înregistrărilor, polițiștii au constatat că este vorba de infracțiunea de tâlhărie calificată săvârșită asupra unui bărbat care a fost deposedat de un pormoneu. În fapt, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire și utilizarea unui aparat cu electroșocuri de un portmoneu care conținea suma de 150 de lei și documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descriși ca fiind trei persoane de sex feminin”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că autorii infracțiunii sunt trei tineri, cu vârste între 19 și 22 de ani, din Arad, care, deghizați în femei (au purtat ciorapi de plasă, peruci și erau machiați), sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au deposedat-o prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa.

Cei trei tineri au fost reținuți luni pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Arad au dispus doar măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile în cazul tinerilor reținuți de polițiștii Secției 1 Vlaicu pentru tâlhărie calificată.

Loading...
  1. […] UPDATE/ Trei tineri DEGHIZAȚI în PROSTITUATE au TÂLHĂRIT un bărbat în parcare la MALL (VIDEO) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.