Unii pro, alții contra… Ce au decis până la urmă consilierii cu privire la BUGETUL LOCAL

Unii pro, alții contra… Ce au decis până la urmă consilierii cu privire la BUGETUL LOCAL

După multe întârzieri, dezbateri, discuții și, bineînțeles, acuze, a venit în sfârșit rândul bugetului local să fie votat în cadrul ședinței publice ordinare a Consiliului Local Municipal, care a avut loc astăzi.

Astfel, consilierii au avut pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad, respectiv cel privind aprobarea Bugetului General de Venituri și Cheltuieli al municipiului Arad, la inițiativa primarului. Primar care nu a fost prezent la ședință.

Printre cei care au avut amendamente și intervenții la aceste două proiecte se numără consilierul liberal Bogdan Boca și Gheorghe Furău, consilier local social-democrat, medic.

Gheorghe Furău a atras atenția asupra importanței alocării de fonduri pentu sănătate, spunând: „Aș dori ca Primăria să se implice mai mult în ceea ce privește sănătatea arădenilor. Suntem în colaps din punct de vedere al infrastructurii!”.

După ce amendamentele au fost votate toate, pe rând, când a venit rândul întregului proiect privind repartizarea excedentului, cei din grupul PSD-ALDE au votat împotrivă.

În ceea ce privește Bugetul General al municipiului, acesta a trecut cu 14 voturi pentru și 6 împotrivă, tot din partea opoziției.

Detalii despre cum vor fi cheltuiți acești bani găsiți aici, în articolul nostru anterior.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.