Trupul unui copil dispărut în apele Mureșului, găsit în Ungaria

Trupul unui copil dispărut în apele Mureșului, găsit în Ungaria

Trupul băiețelului dispărut în apele Mureșului la Periam Port, după ce barca în care se afla alături de alte 11 persoane s-a răsturnat, a fost găsit în Ungaria.

Informația a fost dată publicității de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

„Urmare a schimbului de informații și date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, am fost sesizați că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureș, în zona localității Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane minore, de sex masculin. Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfășura activitățile specifice pentru identificarea acestuia”, transmite IPJ Arad.

De remarcat, că în cursul zilei de ieri a fost găsit și trupul tatălui băiețelului, singura căutată în continuare fiind sora de numai 7 ani a acestuia din urmă.

Foto: Arhiva

  1. […] Dacă în cazul lui Eusebiu Doru Stanilă nu este foarte clar dacă a pierit în apele Crișului Alb sau i s-ar fi întâmplat altceva, cel puțin în ceea ce o privește pe fetița dispărută în tragedia de la Periam Port lucrurile sunt cât se poate de clare. De aceea, eforturile de a-i găsi trupul continuă, autoritățile cerând inclusiv sprijinul autorităților din Ungaria, unde – de altfel – a fost găsit și trupul fratelui ei. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.