Uimitor! Ce se întâmplă dacă mănânci HREAN dimineaţa, pe stomacul gol?!

Uimitor! Ce se întâmplă dacă mănânci HREAN dimineaţa, pe stomacul gol?!

Puterea plantelor este uimitoare, dar este adevărat că, pentru a vindeca boli, este nevoie de perseverenţă şi de ceva timp pentru a obţine rezultatele dorite. Astăzi, mulţi oameni se bazează pe ea și încearcă să-și purifice corpul cu ajutorul minunățiilor pe care ni le oferă natura.

Una dintre acestea este rădăcina de hrean. Rădăcina acestei plante ne ajută să curăţăm corpul de toxinele acumulate într-un timp scurt şi are putere de vindecare asupra bolilor. Medicina populară este negată de mulţi, dar proprietăţile hreanului s-au dovedit a fi puternice timp de secole.

Remediul este eficient dacă este folosit dimineața pe stomacul gol și se obține astfel: mai întâi de toate, trebuie să vă procurați rădăcina de hrean. Aceasta ar trebui să fie de aproximativ 10 cm, nu este nevoie de mai mult. Se spală bine și se dă printr-o răzătoare fină. Se taie 3 felii de mere mijlocii și se zdobesc. Adăugați-le la rădăcina rasă de hrean. Adăugați la amestec o lingură de miere și 100 de grame de vin de casă. Se amestecă bine toate aceste ingrediente de vindecare până se obține o pastă cu o densitate medie, care se va servi pe pâine dimineața, la micul dejun. Rețeta este suficientă pentru două zile.

Foto: Wikimedia

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.