ULAL Arad cere EXPLICAŢII Companiei de Apă cu privire la facturarea în baza unui consum estimat

ULAL Arad cere EXPLICAŢII Companiei de Apă cu privire la facturarea în baza unui consum estimat

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative cere explicaţii Companiei de Apă SA cu privire la facturarea în baza unui consum estimat.

„Se dorește o facturare diferită a apei reci începând cu luna aprilie. Din informațiile primite de la asociațiile de proprietari din câteva cartiere, procedeul nu a fost adus la cunoştința clienților, nu cunoaștem motivele companiei, care nu a informat despre această schimbare, s-au făcut doar presiuni să se achite facturile fără a se da o explicaţie celor care au pus întrebari despre legalitatea modificării”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

„Din informațiile la care am dobândit acces, am aflat că se dorește trecerea la un consum estimat – poate ne lămurește cineva din conducerea companiei cum se poate estima consumul de apă rece de la robinet. Și-a pus cineva întrebarea că facturile pentru luna aprilie, în aceste cartiere, au ajuns cu mare întârziere la beneficiari sau nu au ajuns? Asociațiile de proprietari sunt obligate să întocmească listele de cheltuieli doar pe baza facturilor chiar cu consumuri estimate și să le încaseze. Urmând ulterior să facă regularizarea, să dea explicați locatarilor privind acest aspect”, a mai spus, între altele, Dorina Lupşe, susţinând că conducerea companiei este obligată să respecte contractul semnat cu clienţii.

Citeşte AICI tot comunicatul transmis presei de ULAL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.