ULTIMĂ ORĂ: Papa vine la Arad! Autorităţile, în stare de ALERTĂ, după ce Garda Elveţiană ar fi luat cu asalt o cramă din Miniş

ULTIMĂ ORĂ: Papa vine la Arad! Autorităţile, în stare de ALERTĂ, după ce Garda Elveţiană ar fi luat cu asalt o cramă din Miniş

Papa Francisc ar urma să facă o vizită fulger la Arad, informează surse din apropierea Papamobilului Dacia Duster ce nu a mai fost folosit în prima zi a vizitei Suveranului Pontif în ţara noastră.

Potrivit informaţiilor clasificate deja, staff-ul Papei Francisc ar fi fost pur şi simplu cucerit de vinul de colecţie Riesling Italian, provenit din podgoria Miniş, datând din anul 1936 şi primit în dar de Sanctitatea Sa, astfel încât şi-ar fi exprimat dorinţa ca întreaga cantitate dosită prin pivniţele localităţii arădene să fie transferată la Vatican.

Pentru a se asigura că nimic nu se va interpune în calea sfintelor planuri, Garda Elveţiană ar fi fost trimisă deja la Miniş, unde ar fi neutralizat orice rezistenţă.

Autorităţile arădene sunt într-un moment de cumpănă, apelând la sprijinul Batalionului Mixt Româno – Maghiar din Cetatea Aradului, unde s-au confruntat însă cu un puternic val de non-combat din partea soldaţilor de religie catolică.

Într-un final, întreaga situaţie a fost detensionată de Papa Francisc, care a infirmat toate zvonurile legate de vinul de la Miniş.

  1. la Mocrea nu a fost sa va viziteze pe cei care scrieti la ziaru asta?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.