Ultimele zile de înscriere în proiectul „Sprijinirea inițiativelor antreprenoriale din regiunea vest”

Ultimele zile de înscriere în proiectul „Sprijinirea inițiativelor antreprenoriale din regiunea vest”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad anunţă ultimele zile de înscriere la cursul Competenţe antreprenoriale, oferit gratuit în cadrul proiectului lansat în luna ianuarie a.c., „Sprijinirea inițiativelor antreprenoriale din Regiunea Vest”.

În cadrul unui concurs de planuri de afaceri se acordă până la 40.000 euro pentru înființarea unei afaceri nonagricole în mediul urban, în Regiunea Vest. Toate condiţiile de eligibilitate se găsesc aici. Paşii de urmat pentru obţinerea finanţării:

  1. Participarea la cursul de competenţe antreprenoriale, oferit gratuit în cadrul proiectului
  2. Participarea la competiţia planurilor de afaceri care va avea loc în luna decembrie a acestui an.

Se oferă sprijin în toate etapele: de la formularea ideii de afacere, la planul propriu zis şi apoi la implementarea planului şi dezvoltarea afacerii. Metodologia de selecţie a planurilor de afaceri poate fi consultată aici.

Cursul este gratuit pentru cei care se înscriu în proiect şi este acreditat de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii Familiei Protecţiei Sociale şi persoanelor Vârstnice și de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Detalii la ccia@ccia-arad.ro, tel. 0257 208 800, pagina web.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a lansat în luna ianuarie proiectul „Sprijinirea inițiativelor antreprenoriale din Regiunea Vest”, proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Scopul principal al proiectului îl constituie sprijinirea și dezvoltarea antreprenoriatului ca formă de ocupare pe cont propriu și de creare de noi locuri de muncă, respectiv creșterea sustenabilă a ocupării în Regiunea Vest prin înființarea și susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Perioada de derulare a proiectului este de 36 de luni, ianuarie 2018 – ianuarie 2021, iar valoarea totală a acestuia este de 1.878.515,42 euro. Valoarea eligibilă nerambursabilă FSE este de 1.596.738,11 euro, iar valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național este de 281.777,3 euro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.