USR Arad are o nouă filială, într-o localitate din județ

USR Arad are o nouă filială, într-o localitate din județ

USR Arad a crescut în cursul săptămânii trecute cu o nouă organizație locală, care s-a constituit în comuna Șagu, pe structura grupului de inițiativă coordonat de Patricia Filip.

Noua filială este formată majoritar din femei și se bazează pe oameni tineri și hotărâți, care doresc să facă lucruri concrete în comuna lor, spun cei de la USR. Președinta organizației a fost aleasă Patricia Filip. Patricia are 23 de ani și a ales să se reîntoarcă în România, cu toate că părinții săi locuiesc în străinătate.

Cred că implicarea tinerilor în politică reprezintă principala condiție pentru a schimba lucrurile în comunitățile noastre. Bineînțeles că USR a fost o alegere firească pentru mine, nu doar pentru că aici sunt foarte mulți tineri ci și pentru că gândim la fel în privința modului în care trebuie administrate treburile publice. Ne propunem să contribuim cu proiecte pentru bunul mers al comunei noastre, să oferim o alternativă la vechea clasă politică. Dorim să aducem profesionalism, transparență și integritate în administrație, pentru a ne asigura că banii publici sunt folosiți cât mai bine, a declarat Patricia Filip, președinte USR Șagu.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.