ULUITOR/ O femeie a rămas ÎNSĂRCINATĂ pe cale naturală cu CINCI COPII! Cum arată viitoarea mămică de quintupleti

ULUITOR/ O femeie a rămas ÎNSĂRCINATĂ pe cale naturală cu CINCI COPII! Cum arată viitoarea mămică de quintupleti

Unul din cele mai importante momente din viața unei femei, aflarea veștii că e însărcinată cu tot ce implică acest lucru, s-a transformat într-o surpriză și mai mare pentru această femeie.

Kim Tucci, o tânără de 26 de ani, mamă a două fetițe, și-a dorit foarte mult un băiețel. A reușit să rămână însărcinată pe cale naturală, iar când a fost la primul control a aflat că va avea gemeni.

Atât ea, cât și soțul ei au fost foarte încântați de idee, fără să știe ce va urma de fapt.

Sarcina avansa, iar burtica lui Kim creștea foarte mult, așa că s-a dus iar să își facă o ecografie. Ce a apărut pe ecran a fost uluitor.

Se auzeau bătăile a cinci inimi și se puteau distinge cinci copii, patru fete și un băiat. Kim a avut un șoc și l-a sunat imediat pe soțul ei.

Până la urmă a acceptat ideea că va avea în total șapte copii, iar sarcina decurge normal.

Femeia a declarat că are dureri mari pe tot parcursul zilei, că îi este foarte greu să mănânce cât pentru șase deoarece simte că nu mai are loc în stomac, o dor picioarele, spatele și încheieturile, iar noaptea merge de peste zece ori la baie.

erin3_2658098a

Chiar dacă este o perioadă foarte dificilă pentru ea, a decis să celebreze momentul cu o ședință foto și spune că, deși e greu, merită tot efortul și că este foarte mândră de ce este capabil corpul ei.

erin5_2658102a

Sursa: thesun.co.uk

Sursa foto: erinelizabeth.com.au

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.