Și-a căutat tatăl timp de 20 de ani, iar SOARTA i l-a SCOS ÎN CALE într-un mod la care nu se gândise vreodată! Ce făcea bărbatul!

Și-a căutat tatăl timp de 20 de ani, iar SOARTA i l-a SCOS ÎN CALE într-un mod la care nu se gândise vreodată! Ce făcea bărbatul!

O femeie nu și-a putut crede ochilor, când și-a reîntâlnit tatăl după ce petrecuse toată viața căutându-l.

Shoshannah Hensley (FOTO), în vârstă de 23 de ani, a căutat ani de zile în bazele de date după numele tatălui său, însă, nu și-a pierdut niciodată speranța că îl va revedea.

Într-o noapte, când tânăra era la serviciu, într-o stație de alimentare cu benzină din Post Falls (Idaho), a fost abordată de un om al străzii pe care îl mai văzuse de câteva ori prin oraş.

Bărbatul a întrebat cât i-a mai rămas pe cardul de bonuri pentru alimente (modalitate prin care cei fără adăpost îşi pot cumpăra de mâncare în SUA).

Când a verificat cardul, femeii i-a stat inima în loc, după ce și-a dat seama că omul fără adăpost era, de fapt, tatăl ei biologic, Brian Eugene Hensley.

Bărbatul fusese la câțiva pași de ea de ani de zile, însă, soarta i-a făcut să se regăsească la doar câţiva km de orăşelul natal al tinerei, pe care bărbatul l-a părăsit pe când Shoshannah avea doar 3 ani.

Shoshannah Hensley and the father

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.