Un bărbat a fost BĂTUT cu un ciomag, în centrul Aradului. L-a salvat simțul civic al unui arădean

Un bărbat a fost BĂTUT cu un ciomag, în centrul Aradului. L-a salvat simțul civic al unui arădean

Un bărbat, care pare a fi un om al străzii, a fost atacat în jurul amiezii, în proximitatea Tribunalului Arad.

Un arădean care se afla în zonă, a auzit niște strigăte și lovituri repetate, moment în care a observat o persoană aflată la pământ, care încasa lovituri de ciomag peste corp și cap.

Fără să stau pe gânduri am strigat la agresor și m-am îndreptat spre ei. În acel moment, agresorul a aruncat bâta (se vede în imagini) și a încercat să fugă de la locul faptei. Eu am pus mâna pe telefon, am sunat la 112 și am cerut o ambulanță și un echipaj de poliție după care am încercat să conving persoana să aștepte echipajul să lămurim problema. Bineînțeles, agresorul s-a simțit încolțit și a încercat să fugă, în primă instanță, dar după aia m-a amenințat și s-a întors spre mine. Nu am mai stat pe gânduri și l-am trântit la pământ încercând să îl țin acolo până vine echipajul. Recunosc, au venit foarte repede în maxim 6-7 minute de la apel”, spune pe pagina sa de Facebook, Flavius Dumitraș, arădeanul aflat la locul faptei.

Ce m-a șocat pe mine a fost faptul că au venit câteva persoane să îmi strige la ureche să nu îl bruschez! În condițiile în care el a încercat să omoare un om cu câteva minute înainte. Empatia nu trebuie dusă la extrem! Sunt empatic și eu dar nu sunt idiot. Ai greșit, plătești”, concluzionează acesta.

Postarea lui Flavius Dumitraș găsiți aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224015843924719&id=1257130056

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.