Doi bărbați AGRESAȚI de propriile soții! A intervenit și POLIȚIA

Doi bărbați AGRESAȚI de propriile soții! A intervenit și POLIȚIA

Un bărbat din Arad a chemat poliția după ce a fost agresat fizic de propria soție. Un altul a apelat la oamenii legii după ce a fost amenințat de consoarta sa.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 12 octombrie. Polițiștii au fost sesizați de un arădean de 68 de ani despre faptul că, aflându-se la domiciliu împreună cu soția sa, de 45 de ani, aceasta l-ar fi amenințat și zgâriat. Pe numele femeii a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, informează IPJ Arad.

Aceasta este cercetată de polițiștii Biroului de Ordine Publică pentru violență în familie.

De asemenea, la Nădlac, în aceeași zi, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați de un bărbat de 52 de ani din aceeași localitate, despre faptul că soția acestuia, de 39 de ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență.

Pe numele femeii a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, care la rândul său, a depus plângere penală prealabilă împotriva soțului despre care susține că la data de 12 octombrie a.c., ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona corpului. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, informează IPJ Arad.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.