Bărbat BEAT și FURIOS, la volan! A fost ÎNCĂTUȘAT de polițiști

Bărbat BEAT și FURIOS, la volan! A fost ÎNCĂTUȘAT de polițiști

Un bătrân a fost prins beat la volan, acesta a devenit violent cu oamenii legii și a fost încătușat.

La data de 9 octombrie, în jurul orelor 14,50, o persoană a sesizat prin apelul unic de urgență 112 polițiștii orașului Pâncota despre faptul că pe D.J. 709, între localitățile Seleuș și Pâncota, o persoană conduce un autoturism în zig-zag.

În urma apelului, polițiștii au plecat în teren și l-au depistat pe șoferul în cauză, în timp ce conducea un autoturism pe drumul indicat în apelul 112.

La momentul controlului s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani din comuna Zărand. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, conducătorul auto refuzând acest lucru. Din aceste motive s-a procedat la conducerea lui de către polițiști la cea mai apropiată unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, moment în care bărbatul în etate a devenit violent, fiind necesară încătușarea acestuia, informează IPJ Ara.

La spital, bărbatul s-a supus testării cu aparatul alcooltest și a recoltării de probe biologice. În urma testării etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,01 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.