Un fost președinte al Consiliului Județean dezvăluie MIZERIA din PNL Arad

Un fost președinte al Consiliului Județean dezvăluie MIZERIA din PNL Arad

Adrian Țolea, fost vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Arad, a dezvăluit mizeria din PNL Arad, filială condusă în funcție de interesele de grup ale celor care — momentan — se află la butoanele acesteia.

Blocat de PNL astfel încât să nu poată candida din partea partidului la funcția de primar al comunei Livada, Țolea o va face totuși din postura de independent.

Dar, iată ce a avut de spus acesta despre „colegii” săi din PNL:

Motivul candidaturii meleIntenția mea de a face echipă în PNL a fost blocată de către oameni cu interese ce țin de…

Publicată de Tolea Adrian Florin pe Joi, 23 iulie 2020

  1. N-ai nicio credibilitate, Țolică tată! Cât ți-a mers bine, ai supt la țâța dulce a funcțiilor date de partid. Acum ai devenit corect și principial: „comunitatea, organizație valoroasă, administrație transparentă, cinste, corectitudine”, bla, bla. Teorii de chibiț ieșit din cărți. Ești pe linie moartă și nu mai contezi. Nu că n-ai avea dreptate, dar ești la fel de mânjit ca și cei pe care-i critici.

    Raspunde
  2. D-nule Tolea , suntem multi din Livada care te vom vota , ne-am saturat de primarul -tractorist , marea lui grija e aceea de a-si vopsi saptamanal parul !

    Raspunde
  3. TOLEA ESTE UN FAPT RECUNOSCUT CE NASTE DIN PISICA SOARECI MANANCA.STII BINE LA CE MA REFER.UN SFATIA EXEMPLU FRATELUI.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.